A IX. Izsáki Tészta Majális alkalmával, XI. Röplabdászok Mixröplabda Torna zajlott 2017. április 29-én az Izsáki Sportcsarnokban, a Röplabdászok szervezésében. A Röplabdászok egy kecskeméti röplabda csapat, akik régóta játszanak együtt és tíz éve minden évben rendeznek egy tornát Izsákon.

-Hirdetés-

A tavalyhoz hasonlóan az idén is gyűjtést szerveztek a koraszülött babáknak, valamint ennek a tornának a teljes nettó bevételét is felajánlják a Hírös Koraszülöttekért Alapítvány részére. A torna megnyitóján Dr. Kelemen Edit, a koraszülött osztály főorvosa mondott köszönetet a felajánlásokért.

A tornán 16 csapat vett részt az ország minden tájáról, sőt még a vajdasági Zentáról is. A csapatok négy darab négyes csoportban selejtező körmérkőzéssekkel, majd helyosztókkal döntötték el a végső sorrendet. Ezúttal a kecskeméti „Köd, csapat nyerte a tornát, a győri „Dallas” és a budapesti „Palacorrú Pandák” előtt.

Az eredményhirdetésre a Vino éteremben került sor, amit a közös vacsora követett, és amit a Tészta Majális fellépője Gulyás László vándorkomédiás műsora tett emlékezetessé.

A mixröplabdát kedvelők az őszi Sárfehér Napok alkalmával ismét rendeznek egy tornát Izsákon.

MEGOSZTÁS