A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Soltvadkerti TE csapata egy győzelem és egy döntetlen után fogadta hazai pályán a tabella negyedik helyén álló Bajai LSE gárdáját. A mérkőzést az új vadkerti élőfüves pályán játszották.

-Hirdetés-

A 25. fordulóban megrendezett mérkőzésen a soltvadkerti fiúk nyertek 4-2-re (1-1) nyertek: Frittmann – Radics, Szarka, Varga, Pekker, Andróczki (Gyenizse), Csupity (Frei), Szalai, Torma (László), Szentmiklósi, (Hegyi), Soproni. Edző: Ugrai Imre.

A mérkőzésen a bajaiak szereztek vezetést a 16. percben egy szögletet követően (0-1). A vendégek többet birtokolták a labdát, de egy szép kontratámadás végén a 22. percben Andróczki tudott egyenlíteni (1-1). A hazaiak szervezett védekezésének köszönhetően hiába próbált többet támadni a vendég csapat, igazán nagy gólhelyzeteket nem sikerült kialakítaniuk.

A szünet után a 49. percben Szentmiklósi szerezte meg a hazaiaknak a vezetést (2-1). Az 55. percben tovább növelte előnyét a vadkerti csapat, amikor egy szabadrúgás után megpattanó labdát fejelt közelről a hálóba Szarka (3-1). A mérkőzést Soproni döntötte el végérvényesen a 80. percben. A csatár a kitámadó bajaiak ellen egyedül törhetett kapura és a kapust is kicselezve gurított a hálóba (4-1). A mérkőzés hajrájában a bajaiak lőttek még egy gólt, de ez már csak a szépítéshez volt elegendő (4-2). A soltvadkertiek bravúros győzelmet arattak a tabella negyedik helyén álló bajaiakkal szemben.

A felnőtt csapat ezzel az eredménnyel jelenleg a 7. helyen áll 35 ponttal, az ifjúságiak pedig a 4. helyen vannak 42 ponttal.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS