Vadkerti vereség a szomszédvári rangadón

A 17. fordulóról elmaradt mérkőzésen a Kecel KC együttesét látták vendégül a vadkertiek. A szomszédvári rangadóra a szurkolók is szép számban ellátogattak a soltvadkerti sportcsarnokba.

-Hirdetés-

Soltvadkerti TE-Kecel KC 23-28 (12-19)

A mérkőzést a keceliek kezdték jobban, akik Csuzi Tibor vezérletével 8-5-re húztak el. A keceliek gólvágója, Csuzi (4 gólt dobott) a 12. percben térdszalag sérülést szenvedett és nem tudta tovább folytatni a játékot. A vadkerti csapat ezt követően sem tudott magára találni és elsősorban a rossz védekezés miatt mutatott 12-19-es állást az első félidő végén az eredményjelző.

A szünet után feljavult a hazaiak védekezése, de a vendégek a korábban megszerzett előnyüket meg tudták tartani. A keceliek a mérkőzés hajrájára elvesztették az addig 9 gólt szerző Perjési Nándort is, akit egy hétméteresnél a kapus fejbedobása miatt a játékvezetők kiállítottak. A második félidőben a hazaiak nem tudtak élni több emberelőnyös lehetőséggel, ziccerek tömkelegével, sőt még hétméterest is hibáztak. A keceleik úgy tudták megnyerni a rangadót, hogy az utolsó mintegy 10 percben a csapat két legjobb játékosát sem tudhatták soraikban.

Soltvadkerti góldobók: Bakai 2, Gazsó 1, Kincses 3, Lenthár 1, Nyúl 6, Opauszki 4, Piller 4, Reszl 2.

Keceli góldobók: Kertész 2, Perjési 9, Fejes Cs. 4, Szabó Zs. 2, Laki Gergő 1, Lavati 3, Csuzi 4, Árvai 2, Pecznyik 1.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS