Sportoló búcsúztató a Wattayban

A kiskőrösi Wattay Középiskolában és Szakiskolában minden évben hagyomány, hogy egy kisebb ünnepség keretében köszön el az iskola vezetősége és a testnevelők azon diákoktól, akik végzősök és a sport területén segítették több éven keresztül az intézményt.

-Hirdetés-

Sportoló búcsúztató összejövetelt most április 24-én tartották az iskola falai között és ezen alkalommal köszönték meg a végzős sportolók több éves eredményes munkáját. A megjelenteket Fenyvesi Éva a DSE elnöke köszöntötte, majd Franczia László igazgató fejezte ki elismerését a fiataloknak az elért sikerekért. A korábbi sporteseményekről készített anyagot Csatai Krisztián, ami projektoros kivetítőn került lejátszásra. Minden sportoló egy emléklapot – Horváth István készítette – és egy gravírozott kulcstartót vehetett át. Az Eckerle Kft. képviseletében jelenlévő Rausch György és Hangya Lajos a cég támogatásának elismeréséül egy dísztányért és emléklapot vehetett át az iskola vezetésétől.  

Köszönetet mondtak Kis László és Gráner Géza kollégáknak is, akik a jubileumi 25. Eckerle Szaki Kupa teremlabdarúgó tornára minden résztvevőnek ajándékot készítettek az asztalos tanműhelyben. Az eseményt megtisztelte jelenlétével még Kunczné Martin Regina és Benedek Tibor igazható helyettes, Ambrus Tamás DSE titkár, Fülöpné Horváth Mónika, Csatai Gáborné, a testnevelés munkaközösség vezetője, Lőrincsikné Kovács Olga testnevelő, Szabó Tamás testnevelő és Sáfár Anita.

A sportolók, akiktől elbúcsúztak: Juhász Regina – kézilabda, Kolompár Diána – kézilabda, Szigeti Éva – kézilabda, Lengyel Dávid – úszás, Pipicz Tamás – atlétika, Pippan Bálint – atlétika, úszás, és labdarúgó diákolimpia országos döntőjének résztvevője, Toásó Norbert – atlétika, Varga Nikolett – kézilabda, atlétika, Ambrus Csongor – atlétika, Kubicsek Martin – kézilabda, atlétika, Polereczki Bence – úszás, Szabó Márk – kézilabda, atlétika, Horváth Vivien – atlétika, Kutasi Viktória – atlétika, Bolla Ákos – atlétika, Burdán Attila – kézilabda, Lavati Zoltán – kézilabda, többszörös különdíjas, Óber Erik – kézilabda, Polyák Bence – kézilabda, Németh Márió Richárd – atlétika, Solymosi Dániel – labdarúgás, többszörös különdíjas.

MEGOSZTÁS