Május 5-én a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola egykori növendéke, jelenlegi tanára Vlocskó János alkotásaiból nyílt kiállítás az intézmény Iskolagalériájában.

-Hirdetés-

A művész gyermekkora óta itt élt és mindig is érdeklődött a rajzolás iránt. Babucsikné Zeikfalvy Anna grafikusművész növendéke lett 6 évig a zeneiskolában. Rajztanárként végzett Szegeden és utánna a Kiskőrösi Kistérségi társulásban kezdett dolgozni. Rendszeresen állít ki képeket a Kőrös-Körül a Művészetért Egyesület tagjaként. 2013 óta a pszichológia szakos hallgató a Pécsi Tudományegyetemen. Jelenleg a zeneiskola grafika tanszakának tanára. A gyerekek nagyon szeretik és szívén viseli őket és munkáikat. A saját kiállítása mellett kiállításra került növendékeinek munkái is a Petőfi Sándor Emlékmúzeumban. Van növendéke aki már több rajzpályázaton eredményesen végzett. Nagyon aprolékos munkát végez és szereti képeit. Nincs kedvence a képei közül. Képei inkább érzelmekről szólnak. Van, hogy meglát egy jó képet és az alapján a képzeletével kiegészíti és megalkotja. Ilyen az oroszlános képe is. Nem ad címeket a műveinek, a nézőre bízza, mit lát meg benne.

A megnyitón Babucsikné Zeikfalvy Anna méltatta a művészt. Kiemelte az alkotó lélektani érzékét, amik megláthatóak alkotásaiban.

A kiállítás június végéig tekinthető meg.

 

MEGOSZTÁS