Tegnap tartotta ballagását a KEVI Evangélikus Középiskola

Május 6-án tartotta ballagását a KEVI Evangélikus Középiskola.

-Hirdetés-

A diákok búcsúbeszéde és zászló átadása után Farkas Sándor iskola lelkész látta el lelki útravalókkal a ballagókat, majd Szentgyörgyiné Szlovák Mária igazgató köszönt el a végzős diákoktól, emléklapokat adott át iskolában érettségizett nagyszülőknek és elismeréseket adott át az alábbi diákoknak:

Deli Pál 1/13. Sz , Barabás Rita 12.D, Pelsőci Klára 12.A, Berta Dorina és Szabó Nikolett szintén 12.A osztályos tanulók “Az Iskoláért” emléklapban részesülhettek.

Könyvjutalomban részesültek sportteljesítményükért Rácz Dominik és Kolonusz Lili 12.D osztály tanulói, valamint Harangozó Gergő, Polereczki Pál 12.A, Bolemányi Balázs, Bezsenyi Márk 12.D és Czinkóczki Tibor 12.D osztályos tanulók.

A Petőfi Kupát sportteljesítményéért és jó tanulmányai eredményeiért Harangozó Gergő vehette át.

Kimagasló tanulmányi eredményükért könyvjutalmat vehetett át Pálinkás Márk Alex, Juhász Kristóf 12.D, Teknyős Mónika Fanni 12.D és Bognár Enikő 1/13.Sz osztályos tanulók.

Petőfi emléklapban részesült Berta Dorina 12.A osztályos tanuló.

Az Iskola nevelőtestülete minden évben különdíjjal jutalmaz egy, a humán tárgyak területén kimagasló versenyeredményeket elért, illetve az intézményünk és városunk kulturális életében is aktív szerepet vállaló diákot. Az idei tanévben ezt az elismerést, a Jónásné Farkas Ágnes-díjat Szappanos Emese 12.A osztályos tanuló vehette át.

A szülői munkaközösség által alapított közösségért díjat Bányai Tamás 12.C osztályos tanuló vehette át.

Végül a Petőfi Szakmai Díjban Bognár Enikő 1/13. Sz tanulója részesülhetett.

Az ünnepséget követően a végzős diákok az iskola előtt található Petőfi Sándor szobornál és szülőházánál helyeztek el virágot.

 

MEGOSZTÁS