Kiütéses győzelmet arattak a soltvadkerti labdarúgók

A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE labdarúgó csapata egy idegenbeli vereséget követően állt fel olyannyira, hogy a legutóbb hazai környezetben kiütéses győzelmet arattak. Az együttes az elmúlt hétvégén játszotta le utolsó hazai mérkőzését ebben a szezonban.

-Hirdetés-

A vadkertiek a 26. fordulóban Jánoshalmán vendégszerepeltek, ahol a félidőben még 1-0-ra vezettek Andróczki találatával, de a végén 2-1-re kikaptak. Ezen a találkozón a sok kihagyott helyzet miatt szenvedtek vereséget.

Ifjúsági eredmény:

Jánoshalma-Soltvadkerti TE 1-2 (0-1)

Gólszerző: Németh P., Simon.

A 27. fordulóban hazai környezetben fogadták a Lajosmizse gárdáját, akik ellen 6-1 (4-0) arányban nyertek: Frittmann – Radics (Frei), Szarka, Varga, Pekker, Andróczki (Hegyi), Csupity (Gyenizse), Szalai (László), Szentmiklósi, Torma, Papp (Soproni). Edző: Ugrai Imre. Nagyszerűen játszott ezen a napon a soltvadkerti gárda. A hazaiak a bizonytalankodó vendég védelemnek köszönhetően már a 23. percben 3-0-ra vezettek. Teljesen szétesően, sok hibával játszottak a lajosmizseiek, miközben a hazaiak szemre is tetszetős támadásokat vezettek, igazi közönségszórakoztató játékkal szolgálták ki a nézőket. A háromgólos vadkerti előny után már csak az volt a kérdés, hogy milyen arányban győzik le ellenfelüket a hazaiak. A nagy gólarányú hazai siker nem túlzott, a helyezetek alapján inkább a lajosmizseikre hízelgő. A találkozó végén a vereséget nehezen tudták elviselni a mizsei játékosok, akik közül a labdát megfogó Frittmannba rúgott a csereként beállt Laczkó Dávid, amiért a játékvezető a 84. percben kiállította. A hazai gólokat Papp 2, Torma 2, Szentmiklósi és Szarka szerezték.

Ifjúsági eredmény:

Soltvadkerti TE-Lajosmizse 5-2 (4-1)

Gólszerző: Palakovics 2, Balogh A. 2, Fejes.

Jelenleg a soltvadkerti felnőtt csapat a 7. helyen áll 38 ponttal, az ifjúságiak pedig a 4. helyen vannak 48 ponttal.

MEGOSZTÁS