A Kiskőrösi KSK NB II-ben szereplő férfi kézilabda csapatának U12-es korosztálya a Badó László régiós bajnokságban szerepel. A fiatalok az alapszakaszt követően az alsóházi rájátszásban léptek pályára több alkalommal is.

-Hirdetés-

Az elmúlt hétvégén a kiskőrösi sportcsarnok adott otthont a küzdelemsorozat záró fordulójának. A Bács, Békés és Csongrád megyei csapatokat magába foglaló bajnokság rájátszásában kiválóan helytálltak a kiskőrösi gyermekek. Az alsóházban 6 együttes küzdött meg egymással a helyezésekért.

A Harangozó Péter edző által vezetett gárda az utolsó játéknapon két mérkőzésen szerepelt: Kiskőrösi KSK-Kondorosi KK 37-10 (17-7) – legjobb góldobók: Patai 12, Téglás 10, Tóth M. 6, Balogh M. 3, Fang 3, Haskó 3; Kiskőrösi KSK-Makói KC 28-11 (14-4) – góldobók: Patai 9, Téglás 9, Balogh M. 5, Haskó 2, Fang 1, Nagy M. 1, Volák 1. A csapat ezzel az eredménnyel az alsóház élén végzett: 1. Kiskőrösi KSK 18 p., 2. Kiskunflégyházi HTK 12 p., 3. Tisza-Volán-Ásotthalom 10 p. A mérkőzések végén a Kiskőrösi KSK felnőtt csapatának tagjai akasztották az aranyérmet a fiatalok nyakába Baranyai Tamás vezetésével.

MEGOSZTÁS