A Kiskőrösi Motoros Baráti Kör május 19-21.-ig rendezte meg a XVII. Motoros Találkozóját Soltvadkerten a Vadkerti tó Kempingben. Az idén egyedülálló módon ingyenes belépéssel!

-Hirdetés-

A már pénteken érkező motorosok sorban foglalták le a kempingező helyeket, állították fel sátraikat, és készültek az esti koncertre. Az est folyamán a New Generation koncertje volt látható és halható. Utána rock discon szórakozhatott a közönség.

Képen a New Generation együttese

Szombaton ebéd után pezsdült fel igazán a motoros élet, ugyanis megkezdődött a 14 órára tervezett felvonulásra a motorosok és quadosok érkezése. A pontosan, rendőrségi felvezetéssel induló felvonuláson több száz motoros vett részt, a konvoj meghaladta az egy kilométert! A visszaérkezést követően kezdetét vette a motor szépségverseny, és a vetélkedők. A szépségversenyen több kategóriában hirdettek eredményt. Különdíjat nyert Homoki Imre és családja „ A Motoros Család” ahol mindenkinek saját egyedi motorja van. A folytatásban a vetélkedőkön a bukósisak kitartó versenyen Fuszanecker Annamária lett a legkitartóbb, míg a sörivó versenyen ahol szívószállal kellett kiinni egy dobozos sört Nyerges Eszter – igen, egy hölgy – volt a leggyorsabb. A kipufogó hangnyomás mérő versenyt három méter távolságból mérve 130 decibellel egy Harley-Davidson nyerte. 

A díjátadás után nemsokára kezdetét vette az Új Babilon – Omega Tribute Zenekar koncertje, amit a hajnalig tartó zenéjével a Kavalkád Rock Band vett át.

Vasárnapra nem is maradt más, mint pihenés, és sátorbontás. 

Várjuk jövőre a folytatást!

MEGOSZTÁS