A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrös LC gárdája nem éppen a legjobb előjelekkel várta a legutóbbi hazai találkozóját. A csapat az előző héten 2-1 arányú vereséget szenvedett Jánoshalmán, ami után a fiúk győzelemmel szerettek volna elbúcsúzni a kiskőrösi szurkolóktól a szezon utolsó olyan mérkőzésén, amikor pályaválasztóként küzdhettek meg ellenfelükkel.

-Hirdetés-

A bajnokság 29. fordulójában a kiskőrösiek hazai pályán fogadták a Lajosmizse együttesét, akik ellen 1-0-ra (1-0) nyertek: Hézinger – Markó, Rideg, Lesták, Kriskó (Miklós), Rimár, Cebei, Molnár, Gombár (Kertész), Makó, Sinkó (Füleki).

A kiskőrösiek helyzetét nehezítette, hogy a mérkőzésen több játékos nem tudott a csapat rendelkezésére állni és a megbízott edző, Biácsi Gábor távolmaradása miatt a Szlovák László és Füleki Antal alkotta páros irányította a kispadról az együttest. A mérkőzés elején jól kezdtek a kiskőrösiek és már a 9. percben megszerezték a vezetést egy szép akció végén, amikor Makó Zsolt lőtt a hálóba (1-0).

Ezt követően több nagy gólszerzési lehetőséget hagyott ki a Kiskőrös, sőt a kapufát is eltalálták a hazaiak, de újabb gólt már nem tudtak elérni. A második félidőben valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, azonban nagy gólhelyzetei ekkor is csak a kiskőrösieknek voltak.

A helyzetek alapján több góllal kellett volna megnyernie a találkozót a hazaiaknak. A kiskőrösiek ezzel a győzelemmel jelenleg a 8. helyen állnak 35 ponttal.

A csapat ebben a szezonban az utolsó bajnoki mérkőzését június 3-án (szombat) Kalocsán játssza, ahol 17.00 órai kezdettel lépnek pályára.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS