Az elmúlt hét hétfőn megérkezett a húsz fős magyar birkózó kötöttfogású válogatott Soltvadkertre a párizsi VB-re felkészítő edzőtáborba.

-Hirdetés-

A mindennapos edzések hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 10 és délután háromnegyed öt órai felosztásban kezdődtek, míg kedden, csütörtökön és szombaton csak délelőtt volt edzés. A Sike András és Repka Attila által vezetett edzéseket csütörtökön kiegészítette Majoros István, aki a soltvadkerti és a bócsai csapatnak tartott edzést!

A válogatott elszállásolásáról, a reggeli és ebédjükről az Anna Vendéglő gondoskodott. A hétfő esti vacsorát a Lantos Borházban borkóstolóval a Városi Önkormányzat meghívására, kedden a halászlevet túrós csuszával Kakuszi Zsolt vendéglátásával, szerdán a Schiszler Pálinka Házban, pálinka kóstolás mellett Hachbold Szabolcs disznótorosát, csütörtökön a Soltvadkerti Birkózó Szakosztály felajánlásában az Anna Vendéglő kertjében – ahová meghívták a vezetőket és szponzorokat, valamint részt vett rajta Komáromi Tibor alelnök is- a Csitta Grill készítette vacsorát, pénteken Lingurál Mihály által készített kecske pörköltet fogyasztották el.

A pihenő idejük sem telt tétlenül. Egész héten a Szent Korona Cukrászda vendégei voltak a fiúk, ahol külön fagyi, kávé, sütemény kuponjuk volt minden napra. Volt, aki a kiskőrösi Oldcar múzeumba látogatott át, és volt, aki a Vadkerti-tó szépségeivel ismerkedett meg.

A szervezők köszönik a felajánlásokat a támogatásokat, és a rengeteg segítséget, hogy ismét itt edzőtáborozhatott a magyar birkózó kötöttfogású válogatott!

 

MEGOSZTÁS