A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrös LC utánpótlás csapatai az idei évben is nagyszerű teljesítményt nyújtottak. A kiskőrösi fiatalok hosszú évek óta meghatározó csapatokat alkotnak a megyei labdarúgás különböző korosztályos bajnokságaiban.

-Hirdetés-

Az idei szezonban az ifjúságiak az utolsó hazai mérkőzésükön a lajosmizsei fiatalokat múlták felül 3-0 (1-0) arányban Szűcs Zsolt és Lasztovicza Marcell két góljával. Ezzel a győzelemmel már biztossá vált, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül a kiskőrösi fiatalok nyerték meg a megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó bajnokságot.

Hasonlóan jól szerepelt a klub U16-os, serdülő korosztályos gárdája is, akik a közép csoport küzdelemsorozatát nyerték meg. Utóbbi együttes még megküzdhet a megyei bajnoki címért, amely elnyeréséért Kecskeméten játszhatnak majd a Dusnok és a Kecskeméti LC KTE csapatival. Az ifjúsági és a serdülő csapat örömteli pillanatait a kiskőrösi szurkolókkal is megosztották, amikor a csapatok játékosait köszöntötték a felnőttek Lajosmizse elleni mérkőzése előtt. Gratulálunk a szép sikerekhez!

Filus Tibor

MEGOSZTÁS