Alsóházi bajnok lett a Kiskőrös U14-es kézilabda csapata

A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatának utánpótlás együttesei közül az U14-es gárda is szép eredményt ért el az idei szezonban. A fiatalok az Országos Gyermekbajnokság Badó László régiójának küzdelmeiben szerepeltek.

-Hirdetés-

Ebben a régióban küzdenek egymással a Bács, Békés és Csongrád megyei együttesek utánpótlás csapatai. A kiskőrösi fiatalokat Czinkóczki Tibor edző irányította, aki elmondta, hogy a gárdát a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola és a 6 osztályos helyi gimnáziumba innen eltávozott fiatalok alkották.

Ugyan a csapat az U14-es bajnokságban szerepelt, de a korosztályt tekintve a teljes keret U13-as volt, így gyakorlatilag jövőre ugyanezzel a játékosállománnyal vághatnak neki a küzdelmeknek.

A fiatalok a bajnokság alapszakasza után az alsóházi rájátszásban léphettek pályára, ahol százszázalékos teljesítménnyel végeztek az élen 16 pontot szerezve. Az oda-visszavágós rendszerben lebonyolított rájátszás során megelőzték a Szarvas, a Kondoros, a Szentes és a Bácsalmás csapatit.

Meg kell említeni, hogy a góllövőlista élén a kiskőrösi Patai Denisz végzett, aki 8 mérkőzésen 97 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

Az edző reménykedik abban, hogy a csapat jövőre együtt marad és akkor a fiatalok az új szezonban már szerinte a felsőházban is az érmes helyekért küzdhetnek majd.

MEGOSZTÁS