Győzelemmel zártak az ezüstérmes kiskőrösiek

A megyei III. osztályban szereplő Kiskőrös LC II. csapata igen eredményes és sikeres szezont tudhat maga mögött. Az együttes újoncként indult a keleti-csoport bajnokságában, de magasabb osztályt is megjárt és a fiatal labdarúgók alkotta együttes a pontvadászat meghatározó együttese lett.

-Hirdetés-

A gárda az idei utolsó bajnoki mérkőzését hazai pályán játszotta a Fülöpjakabi SE ellen, akiket 4-1 (0-1) arányban győztek le: Mlinkó – Dicsa, Kovács G. (Molnár), Horváth J., Sárközi, Gmoser (Pecznyik), Palla (Balogh T.), Hauk (Sárdi), Rózsavölgyi (Hajós), Gyurián, Ribánszki (Szlovák R.). Edző: Rácz János. A nagy melegben a vendégek kezdték jobban az első félidőt és a 18. percben megszerezték a vezetést (0-1). A szünetben nem mindennapi módon 6 cserejátékost küldött pályára Rácz János edző, aminek a második félidőben meg is lett az eredménye.

A hazaiak játéka sokkal gyorsabbá és támadásban hatékonyabbá vált. A kiskőrösiek sorra dolgozták ki a helyzeteiket és 66. percben szerzett egyenlítő találatot követően (1-1), a végére még akár nagyobb arányban is nyerhettek volna. A hazai gárda játékosai közül Balogh Tamás két gólt lőtt és rajta kívül kapuba talált még Sárközi Attila, valamint Gyurián Gábor. A gárda szépen búcsúzott hazai környezetben a közönségtől és az újabb győzelemnek köszönhetően a fiúk 58 ponttal zártak a második helyen. A csapat házi gólkirálya – és egyben a bajnokság ezüstcipőse – Balogh Tamás lett 24 találattal, őt Szlovák Róbert követi 10 és Sárközi Attila 6 góllal.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS