A Soltvadkerti TE megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapata a városi sporttelepen tartotta meg szezonzáró összejövetelét. Az eseményen a felnőtt és az ifjúsági csapat játékosai voltak jelen, amely alkalmával értékelte az évet a szakosztály vezetése és az edzők.

-Hirdetés-

A szakosztály elnöke Hatvanyi Edvárd elmondta, hogy az idei szezonban nem csak a sporttelep szépült, fejlődött nagyon sokat, hanem a felnőtt csapat is. Kiemelte, hogy az elvégzett munka meghozta gyümölcsét és a tavaszi szezonra már egy olyan gárdát láthatott a közönség, amely helyenként látványos támadófocit bemutatva aratott többgólos győzelmeket is. Az elhangzottakat követően Marton István, az ifjúsági csapat edzője értékelte a fiatalok teljesítményét. Elmondta, hogy a gárdával a dobogón szerettek volna végezni, így az elért 4. helyezéssel elmaradtak a céltól. Szerinte a fiatalokban benne volt az érmes helyezés, de ehhez több alázat és munka kellett volna a csapat játékosaitól. Jövőre szinte ugyanezzel a kerettel vághatnak neki majd a bajnokságnak, ezért szerinte nem lehet más a céljuk akkor sem, mint az érmes helyek valamelyikének megszerzése.

 

A felnőttek teljesítményéről és hozzáállásáról nagyon pozitívan nyilatkozott Ugrai Imre edző. Igen jónak nevezte az játékosok edzéslátogatottságát, a csapategységet pedig kiválónak. Úgy fogalmazott, hogy a szezon végére a gárda a szurkolók számára szerethető csapattá vált, ami óriási előrelépés az előző szezonhoz képest. Az elért 7. helyezést reális eredménynek tartotta az együttestől. Az összejövetel alkalmával a csapat játékosai és Ugrai Imre edző Korsós Zoltánnak és Hatvanyi Edvárdnak az egész éves munkáját STE feliratos sör és olyan gombfoci szettek átadásával köszönték meg, amelyeken a vadkerti labdarúgók arcképei voltak rajta. Az eseményen döntés született arról is, hogy az új szezonban a csapat a hazai találkozóit szombati napokon játssza majd. Az összejövetel egy közösen elfogyasztott vacsorával és baráti beszélgetéssel zárult.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS