Ebben az évben a “cirkusz” témakörben szerveződtek a programok, figyelembe véve persze a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az események megszervezésében, előkészítésében, lebonyolításában “oroszlánrészt” vállaltak az óvoda szülői szervezetének aktív és lelkes tagjai. Ki kell emelni a szülői szervezet előkészületeit a szülőkkel együtt, akik együtt készítették a tombolát és zsákbamacskát. Anyukák- apukák önzetlen segítsége is a padok asztalok oda ill. elpakolását.

-Hirdetés-

A szervezők szeretnék kiemelni még természetesen a helyi vállalkozók segítségét, tombolatárgyak fődíjak és főnyeremények felajánlását, amelyek sokaságát ezúton is köszönjük!

Programok sorrendben:

  1. Mosolybirodalom jóvoltából kezdtük a délutánt Laci bűvésszel és fotósával, akik térítés mentesen fogadták el megkeresésünket.
  2. Kiskőrös Város Mazsorett együttesére sajnos az eső csepergett, de a hölgyek színvonalas műsora helyszínét a közönség sem hagyta el.
  3. Szentgyörgyi Alajos (Ali) vezette kiskőrösi kutyaiskola bemutatójával fontos ismereteket szerezhettünk az állatokkal való viselkedésről, magatartásmódról életszerű helyzetek bemutatásával.
  4. Csiga Duó együttes segítségével interaktív módon szórakoztatták a jelen levő gyerekeket, felnőtteket.

 

Póni lovaglás mellett természetesen nem múlhatott el a délután arcfestés és barkács- tevékenységek nélkül, melyben az óvónők mellett néhány szülő is jeleskedett.
A Venyige Étterem által biztosított vacsora után lehetőség nyílt a társas kapcsolatok elmélyítésére a közös éneklés és táncolás alkalmával- melyet Lajkó Péter biztosított – kiegészítve a tombolán és zsákbamacskán való nyerés örömével.

A kedélyek esetleges csillapítására rendelkezésre állt a helyi tűzlovagok autója, mely az élmények gyarapításában is szerepet játszott gyermekek és felnőttek számára egyaránt. E délután megszervezése a jókedv, a vidámság, a feltöltő, élményszerző hatás mellett remek bevételt is jelent az óvoda számára, mely összeg felhasználása az ide járó gyerekek számára nyújt újabb lehetőséget az óvodai mindennapok szebbé, tartalmasabbá tételére.

Kicsit szomorkodtak is, mivel az elballagó nagy csoport szülői szervezet tagjait elbúcsúztatták:
Ürmösiné Kocsis Hajnalka
Vágó Mónika
Harnóczi Mónika

MEGOSZTÁS