Mozgalmasan töltötte a tanév utolsó két tanítási napját a kiskőrösi KEVI középiskola tanulói. Szerdán a Csendes-Nap keretén belül, csütörtökön a DÖK-Nap berkeiben tartottak különböző programokat.

-Hirdetés-

Szerdai nap az evangélikus templomban kezdődött, ahol áhítaton vettek részt. Az áhítat legelején Farkasné Gombár Ildikó által vezetett kórus az Exaudi énekelt egyházi dalokat, az istentiszteletet Farkas Sándor iskolalelkész tartotta meg.
Ezt követően egy reformációi emlékfutáson volt lehetőség részt venni, ahol a Gimnáziumtól rajtoltak és egészen a tanterületig kellett eljutni. Ezen kívül a napfolyamán volt még osztályverseny is, ahol minden osztály egy plakátot és egy tesztet töltött ki.

Csütörtök a DÖK-Nappal folytatódott. Ezen a napon játszották le az osztályfutball bajnokság döntőjét. A focit követően jött a Városismereti verseny, ahol az osztályoknak különböző feladatokat kellett megoldaniuk a város más-más helyein. Végül a nap zárásaként a Művelődési Házban megnézték az osztályok által készített filmeket.

MEGOSZTÁS