Június 14 és 18-a között rendezték meg immáron nyolcadik alkalommal a BMWFest nevű rendezvényt a soltvadkerti tónál.

-Hirdetés-

Az idei évben a tavalyi évhez képest 3 naposról 5 naposra nőtt a fesztiváli napok száma, ahol több neves előadó és dj is képviseltette magát, amiből mindenki kedvére találhatta meg a saját stílusának megfelelőt. A fellépők között volt a Wellhello, Halott Pénz, Holligans, Blahalouisiana és a New Level Empire. Mellettük számos ismert dj is megjelent, akik éjszakába nyúló bulikat csaptak a Party Arénában. A keverőpultoknál olyanok álltak, mint Sterbinszky, Stereo Palma, Tommyboy és Spigiboy.  

Autók tekintetében is “nagyot szólt” a fesztivál, mert több mint 2000 BMW parkolt le a tó parti kempingben. A más márka típussal érkezőknek egy külön parkolót alakítottak ki.

A rendezvény folyamán különböző autós programokkal várták a kilátogatókat. Városi autóverseny, autószépség verseny, hangnyomás verseny és drift aréna, ahol a gumiszaggatásé volt a főszerep, amire rengetegen összegyűltek, hogy megnézzék, ahogy a legjobbaknál, miként dobja a szikrákat a felni, majd szakad darabjaira a gumiabroncs. 

Persze a kisgyermekes családokról sem feledkeztek meg. A gyerekek számára volt bábelőadás, gyerekkoncert, kézműves sarok, vidámpark, ugrálóvár és kisautó vezetés, hogy ők se maradjanak ki a jó dolgokból.

A találkozó nem csak autós programokban bővelkedett, hanem különböző más egyedi programokkal is. Volt itt Bungle Jumping, küzdősport bemutató, tombolahúzás, melynek fődíja egy BMW 323i (gratulálunk hozzá Dömök Tamásnak), kalandpark, sétánytúra és darts, de aki még akart, madártávlatból nézhette meg Soltvadkertet, mivel lehetőség volt még helikopteres repülésre is.

 

 

 

MEGOSZTÁS