Az este egy színdarabbal kezdődött a Szilveszter Társulat előadásában, akik közkívánatra ismét előadták Karinthy Frigyestől a Bűvös Szék című darabot. Ezután elkezdődött a 10 állomásos városismereti verseny. A csapatoknak “Toldi egy estéje Petőfi szülővárosában” témájú feladatokat kellett megoldaniuk. Az eredményhirdetés este a múzeumban volt megtartva.

-Hirdetés-

5 díj lett kiosztva, mivel többeknek ugyanannyi pontjuk lett. Elsők lettek holtversenyben 37 ponttal a Törpölők, 5c és a Szilveszter Társulat csapata. Szintén pont egyenlőség alakult ki a második helyen is. 36 ponttal a Zsiványtanya és a Fekete család csapata szerezte meg ezt a helyet. Gratulálunk a díjazottaknak! A városismereti verseny közben a téren is elkezdődött az este rézfúvós zenével.

 

A Kelet Brass Band színvonalas utcazenével, majd tűzzsonglőrök szórakoztatták a közönséget. Az este a Közút múzeumban folytatódott, ahova úthenger vitte a térről az embereke. A Spontán Blues Band adott koncertet és kisorsolták a tombolákat, aminek fődíja egy laptop volt. Éjfél körül elkezdődött a táncház a tűz körül és mikor már kisebb volt a láng, a bátrak tüzet ugorhattak.

MEGOSZTÁS