Hatodik születésnapját ünnepli július 7. és 8. között a kiskőrösi Hufbau-Akker Áruház! A jeles dátum alkalmából egész júliusban kiemelt akciókkal, óriási kedvezményekkel várják a kedves vásárlókat!

-Hirdetés-

Ám ez még nem minden! Július 7-én pénteken és 8-án szombaton külön ajándékokkal készülnek azoknak, akik ellátogatnak szülinapi rendezvényükre. Az első százötven, 2000 forint felett vásárló vevő ajándék vödröt kap tele meglepetésekkel, de ezen a két napon a Kress márkaképviselet szerszám bemutatóval és teszteléssel is várja az érdeklődőket. A gyerekek sem unatkoznak majd az évfordulón. A Hecht márkaképviselet kisautókat hoz a buliba, ahol a kicsik még versenyezhetnek is a járgányokkal, az eredményeket pedig fagyival ünnepelhetik meg. Persze, fagyi nem csak az apróságoknak jár majd. A pénztárnál minden vásárló fagyibónt kap, amit az áruházban azonnal ízletes csavaros fagyira válthat.

Szombaton két új programmal kedveskedik az Áruház, egyrészt lehetőség lesz egy segway bemutatót megtekinteni, sőt a bátrak ki is próbálhatják ezt az önegyensúlyozó, két kerekű, elektromos meghajtású eszközt, ami az ember helyváltoztatásának elősegítésére lett kitalálva, és ami egyre népszerűbb a fiatalok körében.
A nagy dobás azonban az a Barkács workshop lesz, amit Rácz Anikó, A napfény illata népszerű blog DIY bloggere vezet majd, ahol egyedi otthondekorációkat és menő ajándéktárgyakat lehet majd készíteni.
– A kezdők próbálkozhatnak hangulatos mécsestartó készítéssel, a bátrabbak pedig inspirációs tábla varázslással vagy kőfestéssel is.Akkor is itt a helyed, ha egy ideje már ügyeskedsz otthon, de vannak olyan technikák vagy szerszámok, melyeket a nagy nekirugaszkodás előtt szakértő kezek segítségével is kipróbálnál, legyen szó képtranszferálásról vagy szerszám tesztelésről. Emeld új szinte az otthonszépítést úgy, hogy közben megérzed magad is az alkotás, az önkifejezés élményét és örömét! – olvasható az esemény leírásában a facebookon, melyhez ITT lehet csatlakozni.

A szülinap persze akkor az igazi, ha tele van meglepetésekkel, így két napon keresztül minden termékre 6% kedvezményt (kivéve a műszaki osztály) ad az áruház a csavaranyától a ventilátoron át az állólámpákig. De ez nem minden! Ünnepelni tudni kell! A megjelölt születésnapi termékekre ebben a két napban akár 12, 18, 30 vagy 36% kedvezményt is kaphatnak a vásárlók, amivel tízezreket spórolhatnak. Szóval megéri bevésni a naptárba a jeles napot és részt venni az eseményen. A születésnapi akciókon felül a 2017. július első napjaiban megjelenő Akkeres akciós újságban több olyan kiemelt akció is fellelhető lesz, amely egész hónapon át tart, így aki lemarad a hétvégéről, az se csüggedjen, hiszen július 31 napos.

 

MEGOSZTÁS