Vasárnap is több koncerttel vártak minden kilátogatót a Vadkerti-Tóra a Borfesztivál második napján.

-Hirdetés-

A délután folyamán 4 koncerten lehetett részt venni. A fellépők sorát a MintaPinty zenekar nyitotta, akik már decemberben is eljöttek Soltvadkertre, hogy a gyerek közönséget szórakoztassák. Most pedig újra felléptek a fesztivál színpadján és most sem okoztak csalódást. Majd következett a 6 férfitagból álló Vivat Baccus a capella kórus, akik népdal feldolgozásokat, bordalokat és saját szerzeményeket adtak elő a közönségének.
Őket az Ének Iskoláját és az X-Faktort is megjárt, helyi énekesnő Kurcz Szandi követte a színpadon, aki most is megcsillogtatta ének tehetségét.

A tavalyi év után, ismét Soltvadkertre érkezett, a méltán népszerű, Rúzsa Magdi és zenekara. Az előadott számok között Rúzsa Magdi az élettel kapcsolatos gondolatait osztotta meg a közönségével, ami elnyerte a publikum tetszését, s így nagy sikert aratott a fellépése.

Persze a programok mellett nem feledkezhetünk meg a Bortérről se, ahová a borszeretőknek finomabbnál-finomabb borokat volt lehetőségük végig kóstolni a rendezvény mind két napja során.

A tó vízében egy csúszda volt elhelyezve a gyerekek legnagyobb örömére. De volt még arcfestés, kézműves foglalkozások is számukra a Borfesztivál ideje alatt.