Komoly fejlesztés folyik a kiskőrösi városi sporttelepen. A Kiskőrös LC által nyert TAO támogatásnak köszönhetően rég látott komoly beruházás folyik az említett területen.

-Hirdetés-

A munkálatok során teljesen felújításra kerül az öltöző épület és a külső területeken is nagy változások lesznek. A labdarúgó klub elnöke Dulai János elmondta, hogy a munkálatok jó ütemben haladnak és a tervek szerint megvalósulhatnak az elképzelések. A tervek szerint egy kisméretű műfüves labdarúgó pálya épül az öltöző épület melletti területre, ami villanyvilágítással is el lesz látva.

Szintén villanyvilágítást kap  a két edzőpálya is, ami nagyban segítheti majd a felkészülést az őszi és a téli időszakban. Ugyanis a csapat tagjai amatőr labdarúgók, akik munkaidő után tudnak csak edzésre járni, így télen a 17-18 órai kezdéssel megtartott foglalkozásokat csak villanyvilágítás mellett lehet megfelelően megtartani. A tervek között szerepel még a nézőtéri lelátó felújítása a sporttelepen. A beruházások várhatóan 2019-ben fejeződnek be.

MEGOSZTÁS