Nagy szeretettel hívta és várta a híveket a kiskőrösi katolikus egyházközösség az idei jótékonysági katolikus bálba. Az eseményre a Fortuna Étteremben került sor, amelyre 126-an jöttek el.

-Hirdetés-

Az egyházközösség második alkalommal rendezte meg a bálat, amelyet a tervek szerint minden évben a nyári időszakban kívánnak meghirdetni. Az összejövetelről Seffer Attila atya elmondta, hogy a vendégvárást követően egy kis műsorral kedveskedtek a megjelenteknek.

Fellépett a katolikus vegyeskar, az idősebbek paródiája mosolyt csalt az arcokra, elhangzott egy humoros próza, Seffer Attila és Sümegi Csaba kántor paródiát mutatott be és nagy sikert aratott a 6 fős charleston csapat táncbemutatója Kéhl Mária közreműködésével. A vidám percek után a vendégsereg elfogyasztotta a finom vacsorát, majd tánc és tombolasorsolás következett. A hajnalig tartó jó hangulathoz a zenét Szekeres Mihály szolgáltatta. A bál bevételéből a katolikus temető tavaszi takarítása során felmerült közel fél millió forintos költségéhez járultak hozzá a hívek utófinanszírozásos módon.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS