A mai napon megkezdődött Kiskőrösön a régóta felújításra váró Március 15. utca aszfaltozása. Az utca legutoljára a nyolcvanas években került komolyabb fejlesztésre, azonban a kilencvenes években indult közműfejlesztések miatt sok helyen felvágták, majd kijavították az utca aszfaltburkolatát, emiatt toldozott-foltozott maradt a városközpontban lévő utca.  

-Hirdetés-

Az eltelt évtizedek során több új építésű társasház is megépült az utcában, amely újabb közműfejlesztéseket igényelt. Az utóbbi évek során már rendkívül rossz állapotban volt már az út, emiatt folyamatos kátyúmentesítést kellett elvégeznie az önkormányzatnak a téli időszakokat követően.

Néhány hónappal ezelőtt a Kőrösszolg Kft korszerűsítette az úttest alatti csatornahálózatot, majd a mai napon megkezdődött az úttest aszfaltozása is. Néhány napon belül végre jó minőségű úton közlekedhetünk Kiskőrösön a Március 15. utcában is. Felhívjuk továbbá a gépjárművel közlekedők figyelmét, hogy az utca lakóövezet, emiatt feljavított útminőség ellenére figyeljünk a közlekedési szabályok és a sebességhatárok betartására!

MEGOSZTÁS