Soltvadkerten a XII. alkalommal került megrendezésre a Napsugár gyerektábor, ami még anno Kelédi Géza baptista lelkipásztor és felesége Kelédi Zsuzsa kezdeményezésére indult el.

-Hirdetés-

Elsősorban a város hátrányos helyzetű gyermekei számára szerveződött, de ez az idők folyamán egyre csak nőtt, így már sokféle helyről jönnek gyerekek a táborba. Időközben a helyi pünkösdi gyülekezetből is csatlakoztak a táborhoz Pazdernyik Pál vezetésével, hogy segítsenek a tanításban, éneklésben, szervezésben. 

Ahogy tavaly, úgy idén is Franckné Németh Évi vezetésével tették a segítők, tanítók a dolgukat a táborban. Közel száz gyermek vett részt ezen a rendezvényen, a héten, ahol a téma a széles és a keskeny út volt, illetve, hogy melyiken „éri meg” járni és miért. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, a segítők és a munkások pedig bár fáradtan, de hálás szívvel hagyhatták el a tábort, melyet idén először a városi sportcsarnokban egy Pintér Béla koncerttel sikerült megkoronázni, melyről elmondhatjuk, hogy igen jól sikerült.

Mivel a tábor alapjában véve ingyenes ezért szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni az alábbi szervezeteknek, személyeknek, akik támogatták a tábort: 

Soltvadkert város önkormányzatának, Soltvadkert városért közalapítványnak, illetve a szülőknek, rokonoknak, barátoknak, gyülekezeti tagoknak.

Szöveg: Medveczki János

MEGOSZTÁS