Hétszínvirág Oktatási és Kulturális Alapítvány(6200 Kiskőrös, Pozsonyi u. 2. 1. em. 8.) szervezésében és főtámogatójaként  a “Kis-Csicsergők”néptánccsoport Ohridban , Macedonia üdülőközpontjában vendégszerepelt a Nemzetközi Gyermek Folklórfesztiválon, július 7-11-ig. Július 6-án indultak este 21.00 órakor. Kalocsai ruhában táncoltunk kalocsai és sárközi táncokat adtak elő. 

-Hirdetés-

Az utazás főszervezője és lebonyolítója, valamint a csoport művészeti vezetője Horváth Katalin, alapítványi elnök és táncpedagógus . Tolmácsként angol nyelven Podobni Péter, a “Csicsergők” néptánccsoport 6. éves táncosa közreműködött. Az utazáshoz – a Hétszínvirág Alapítvány és a szülői finanszírozás mellett -, jelentős anyagi támogatást kaptak a Kiskőrös Városért Alapítványtól és a MBE Filadelfia Alapítványtól, valamint ajándékot vittek Kiskőrös Város Önkormányzatától

Vörös László vállalkozó biztosította az autóbuszt, s 3 felnőtt szülő segédkezett: Takács Ildikó, gyógypedagógus, az alapítvány kuratóriumának tagjaként, valamint Kiss Katalin és Kiss Tímea szülők és egyben jelmeztárosokként is. A csoport nevében is köszönik a segítők anyagi támogatását, hogy méltón képviselhették Magyarországot és Kiskőrös városát.

Horváth Katalin

MEGOSZTÁS