A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata a nyár folyamán két turnusban is meghirdette edzőtáborát az utánpótlás korosztályokban szereplő játékosok számára. Az U14-es korosztály július 3-7-ig, az U10-U12 korosztály tagjai pedig július 10-14-ig készülhettek közösen napi több edzéssel.

-Hirdetés-

A programról Harangozó Péter csapatvezető elmondta, hogy a csapatépítő napközis tábort fiúk részére hirdették meg két korosztályban. A táborban az NB II-es felnőtt és junior (bajnoki ezüstérmesek!) csapatuk edzői és játékosai tartottak foglalkozásokat, változatos, élményekben gazdag programokkal.

Az U14-esek edzőtáborában 15-en voltak, akik között már néhányan az U12-es korosztályból kiöregedők közül is jelen voltak a foglalkozásokon. Az U10-U12-es korosztályban 23-an vettek részt az edzőtáborozáson, akik között lány testvérként itt volt Lukács Katalin és Fazekas Laura is.

A gyermekeknek délelőtt 9,45-12,30 óráig volt edzésük a sportcsarnokban, majd ebéd következett és 13,30-15,30 óráig ismét edzés szerepelt a napi programban. A foglalkozások során sok egyéni képzés volt, technikai elemeket gyakoroltak és a szabályismeret is kiemelt szerepet kapott. A kapusokkal külön foglalkozott a kiskőrösi, de jelenleg az NB I-es Eger játékosa Petróczi-Kis András. Az edzések levezetésében tevékenykedett Horváth András, Dózsa Tamás és a fiatalok közül segítő volt még Harangozó Gergő, Polyák Bence, valamint Tóth Norbert.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS