A IV. Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó, Közép-Európa legjelentősebb háromkerekű rendezvénye, amely idén otthont ad az I. Nemzetközi Katonai Motoros Találkozónak is a Kiskunfélegyházi Parkerdőben. A három napig tartó színes családi programok, érdekes nemzetközi bemutatók, szakmai előadások, élménytúrák és látványos koncertek mellett 2017 augusztus 10-12. között Magyarországon még soha nem látott méretű katonai motoros hagyományőrző kiállítás nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

-Hirdetés-

A találkozó nyitó napjának, első programja egy vezetett oldalkocsis kirándulás volt az Izsáki Házitészta üzembe, ahol üzemlátogatás, tésztás játékok és tésztakóstolás élményében lehetett része a több, mit száz, többnemzetiségű résztvevőknek. Bár, az élelmiszerbiztonsági követelmények miatt, magát a gyártás folyamatát csak videón tudták megtekinteni, Juhász Zsolt tulajdonos, kereskedelmi igazgató, részletes tájékoztatót tartott a családi vállalkozásként indult Izsáki Házitészta Kft. eredményeiről.

Négyféle, az üzemben készült tésztából, a Vino étterem közreműködésével készült tésztaétel különlegességet kóstolhattak meg a látogatók. A vállalkozó kedvű motorosok, játékos körülmények között próbálhatták ki a népszerű csigatészta kézi sodrását.

Ónodi Árpád, a találkozó programszervezője köszönetét fejezte ki a vendéglátóknak a tartalmas programért, amely amellett, hogy érdekes volt az idelátogatók számára, még motoros különlegességet is láthattak. Juhász Zsolt, aki egyébként motorkerékpár restaurátor is, bemutatott egy működőképes 1946-as Indián-t. (A motor indítás megnézhető a Facebook-on)

-fg-

MEGOSZTÁS