Az elmúlt héten szerdától tartotta a kalocsai Egyterűek Egyesülete a II. Egyterűek Országos Találkozóját a soltvadkerti Vadkerti-tó Kempingben. A rendezvényre márka függetlenül az ország minden területéről várták a családokat, és az egyterű autók után érdeklődőket, akik szép számmal meg is jelentek.

-Hirdetés-

A sok program között, amit a tó környezete kínál, lehetőség volt Soltvadkert és a környező városok látványosságait is megtekinteni, kinek mihez volt éppen kedve. 

Nem sok üres hely maradt Köves Szilárd vezetéstechnikai tréning előadásán, ahol adott veszélyes szituációkat mutatott be, és beszélték át a közönséggel ki hogyan, vagy, hogy nem viselkedett volna abban a helyzetben.

A szabadidős programokból nem maradhattak ki a gyerekek sem, akik a BMWFest Étterem felajánlásával tekerhető kisautókkal, a felbójázott teniszpályán szlalomozva gyakorolhatták a vezetést.

A szombati programok közé tartozott még az egyterűek felvonulása, és a három kategóriában meghirdetett verseny díjkiosztása. Ezek után pedig éjszakába nyúló karaoke.

MEGOSZTÁS