Már több mint 10 éve hagyománnyá vált, hogy a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület megrendezi a nyári táborát a Büdös-tó partján.

-Hirdetés-

A tábor 2017.07.31. hétfőn kezdődött és 2017.08.04. péntekig tartott. A hosszú évek folyamán csak helyi játékosok vettek részt, de az utolsó pár évben már a környező települések egyesületeinek játékosai is kedvet kaptak a táborozáshoz.

A tábor minden reggel 9 órakor kezdődött bemelegítéssel majd a hagyományos tó körüli futással. A délelőtti programban koordinációs, technikai elemek gyakorlása volt úgy mint: labdavezetés, cselezések, 3 fajta csel gyakorlása, átadások-átvételek, külön-külön csoportban, a nagyoknak rúgó gyakorlatok, kapura lövések, ezután kis játék, a kicsiknek a cselezések gyakorlása, valamint technikai labdás játékok szerepeltek. Ebéd előtt Keller Adél fitness edzést tartott a foci palántáknak minden nap.

Az ebéd minden nap a tó területén volt, ahol a gyermekek által kedvelt ételek kerültek az asztalra, ami a következő volt:
hétfő: gyümölcsleves, rántott szelet tört burgonyával, savanyúság és desszertnek görögdinnye; kedd: daragaluska leves, rizses hús, brassói, kovászos uborka és desszertnek görögdinnye; szerda: csontleves, pörkölt tésztával, túrós pite; csütörtök: paradicsom leves, sajttal-sonkával töltött szelet rizzsel, tartármártással, kovászos uborkával, az ebéd végén pedig sütemény️; péntek: csontleves, spagetti és görögdinnye.

Az ebédet követően délutáni program minden nap más volt pl: fejelés gumi labdával a vízben több csoportban, célba rúgás, úszás, vízilabda, vízibiciklizés majd fürdőzés és a tábor zárásig valamint a területén működő játszótéren játszhattak. A napi táborzárás 4 óra volt.

Szeretnénk köszönetet mondani a támogatóinknak, akik a működéshez, az finom ételekhez és italokhoz hozzájárultak a tábor ideje alatt:

-Soltvadkert Város Önkormányzata;
-Soltvadkert KOMSZOLG;
-Szabadi Tamás;
-Holczimmer Tamás a King Food falatozó tulajdonosa;
-Tóth Zsolt az Abonyi Fogadó tulajdonosa;
-A tón Ica mama;
-Kovács Péter családja;
-Frank Ferenc családja;
-Nyúl testvérek szörpcége a Pölöskei Szörp;
-Ocskai Pál a vizibiciklizéshez.

Csesznegi Lajos – elnök

MEGOSZTÁS