A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrös LC labdarúgó csapatánál a nyár folyamán kisebb változások voltak a játékoskeretben. Talán a legnagyobb pozitívumként az említhető meg, hogy a tavalyi keret szinte minden játékosa maradt a klubnál.

-Hirdetés-

A csapat edzője Biácsi Gábor elmondta, hogy a nyári felkészülést a tavalyi keret kezdte meg. Az együttes kiegészült olyan fiatal helyi nevelésű játékosokkal, mint Lasztovicza Marcell és Amin Ádám. Egy vezetőségi döntés értelmében nem készül a továbbiakban a csapattal Hézinger István kapus. Új játékosként érkezett Ámann Márk kapus Izsákról és a kiskőrösi nevelésű hálóőr Csermák Dávid is újrakezdte az aktív játékot. Visszaigazolt Kiskőrösre a Jánoshalmától Agócs Kristóf és a csapattal edz már a Kecskeméti LC-től érkező ifj. Mokrickij Viktor és Turancsik Patrik. A csapat a szezon egy Magyar Kupa mérkőzéssel kezdte, amelyen hazai környezetben 5-0 (0-2) arányú vereséget szenvedtek a Kecskeméti LC gárdájától.

A megyei I. osztályú bajnokság 1. fordulójában az együttes Bácsalmásra látogatott, ahol 2-0-ra (0-0) kikaptak. A sokáig nyílt mérkőzésen a 75. és a 83. percben szerezték a gólokat a bácsalmásiak.

Ifjúsági eredmény:

Bácsalmás-Kiskőrös LC 2-0 (0-0)

A 2. fordulóban hazai pályán fogadták a Kiskunfélegyháza gárdáját, aki ellen 2-2-es (0-1) döntetlent játszottak: Ámann – Markó (Lasztovicza), Füleki (Somlyai), Cebei, Bányai, Molnár T., Madácsi, Dicsa (Rimár), Agócs, Gombár (Amin), Lesták (Makó). Edző: Biácsi Gábor. A találkozó nagyon rosszul kezdődött a kiskőrösiek számára, mivel már az 5. percben vezetést szerzett a vendég együttes (0-1). Ezt követően a kiskőrösiek próbálkozásai az 57. percben értek góllá, amikor Molnár Tamás kiegyenlítette (1-1). Nem sokáig örülhetett az egyenlítésnek a hazai csapat, mert a 61. percben ismét a félegyháziak szerezték meg a vezetést (1-2). Azonban második alkalommal is felállt vesztett helyzetből a kiskőrösi csapat, miután a 69. percben Bányai Máté ismét egyenlítette, beállítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Ifjúsági eredmény:
Kiskőrös LC-Kiskunfélegyháza 2-2 (2-0)
Gólszerző: Szűcs Zs., Fekete I.

Augusztus 27. vasárnap: 17.00
Kecel FC-Kiskőrös LC

Szeptember 2. szombat 16.30
Kiskőrös LC-Kalocsai FC

Filus Tibor

MEGOSZTÁS