Évek óta hagyomány, mégis titokban történt a szervezése. Legalábbis a hivatalos programplakátokon és az internetes megjelenéseken nem volt olvasható. Ez pedig a Rock-est volt a Fröccsben, mely mindig több, mint egy kocsmai buli. Pláne ilyenkor, amikor az erre igényes közönség kifejezetten ide jön!

-Hirdetés-

A fellépők a minőségi rockzene (+ egy kis „alternatív háttér”) művelői voltak. A műsort a helyi és vidéki egyetemistákból, fiatalokból álló Se7en Frames (nem elírás!) indította. Saját számaik és gondolatindító szövegeik szinte kamaszos bájjal párosulnak. Őket a Totalcar követte, egy új basszusgitárossal, Téglás Viktorral felfrissülve. Viktor már régi motoros a zenész szakmában, hiszen a félprofi helyi zenekarok mellett több helyen bizonyított beugró zenészként is. 

És akkor következzék a tánc! — döntöttek többen is, amikor a Queen Project Hungary lépett a zenész sarokba. Az „öreg rókákból” álló csapat valóban úgy játszotta a régi Queen dalokat, ahogy azokat kell. A két énekes és a hangszeresek csodát műveltek, amit a közönség nem hagyott ováció nélkül. Na meg persze végig táncolta a koncertet, aki bírta.

K.L.

MEGOSZTÁS