Tegnap, szeptember 5-én a kiskőrösi zeneiskolában is elkezdődött a tanév. A tanévnyitó egy fanfárral kezdődött, melyet a Rezes banda, azaz Tóth Ferenc rézfúvós együttese adott elő. A himnusz után Gmoser István tanítványai: Juhász Áron, Gmoser Kata és Maska Alexa lépett fel versenyanyaguk egy részével.

-Hirdetés-

Az igazgatónő beszédében köszöntötte a szülőket, új és régebbi növendékeket és a tanárokat. Az idei tanévben 234 zenét tanuló, 65 grafikus és 125 néptáncot tanuló növendékkel kezdődik a tanév. Ez a létszám szeptember 15-ig változhat, mivel addig lehetőség van néptánc és grafika tanszakra beiratkozni.

A zenét tanulókat 17-en fogják tanítani, grafika-foglalkozásokat 2, néptáncot szintén két tanár fogja tartani. Az igazgatónő beszédét Sarah Caldwell idézetével zárta. “Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.”

Tandíj befizetés időpontja: szeptember 11-12-13 8:00-12:00; 13:00-17:00 a Művészeti Iskolában. Órarend szerinti tanítás csütörtökön kezdődik.

MEGOSZTÁS