Újabb Darts Ligaversenyt rendeztek Kiskőrösön szeptember 9-én este. A helyi Győztes Kör Sportegyesület szervezésében meghirdetett eseményre 17-en adták le nevezésüket.

-Hirdetés-

A 8. alkalommal megrendezett Holdfényes Darts Ligaversenyen ismét volt női induló és két új versenyző, akik a szabadidős versenyengedélyüket nemrég váltották ki. A résztvevők négy csoportban küzdöttek meg egymással körmérkőzéses rendszerben. A versenyzőknek két nyert játékig kellett megküzdeniük egymással, hogy megszerezhessék a továbbjutó helyek valamelyikét. Azok, akik csoportelsők voltak, egy kört kihagytak és a legjobb nyolc között folytathatták az egyenes kieséses szakaszban. Kiegyensúlyozott teljesítménnyel a háta mögött – mindössze egyetlen leg elvesztésével – várta a negyeddöntőt Bozó Zsolt, akinek Boros Gábor sem tudott az útjába állni. A végletekig kiélezett küzdelemben Bozó Zsolt nyert 4-3-ra. Az elődöntőben a kiskőrösi Szentgyörgyi Ákos volt az ellenfele, de itt is 4-3-ra tudott nyerni Bozó Zsolt. A másik ágon is igen szoros csatákat vívtak az ellenfelek. A negyeddöntőben Szitás Gábor nyert izgalmas mérkőzésen 4-3-ra Csorba Zoltán ellen. Az elődöntőben a hazai színeket képviselő Torgyik Mihállyal küzdött meg, de a kiskőrösi versenyző sem tudta legyőzni. A döntőben Bozó Zsolt hozta a rá egész este jellemző kiegyensúlyozott formáját és megnyerte a Ligaversenyt Szitás Gábor előtt. Meg kell említeni, hogy Bozó Zsolt első alkalommal végzett az élen a Ligaversenyen.

Darts oktatás!
A Győztes Kör Sportegyesület szeptember 22-én 17.00 órától darts oktatást tart a kiskőrösi Holdfényes Biliárd klubban! A lehetőséget mindenkinek ajánlják, hiszen egy szakembertől tanulhatják meg a gyerekek, vagy felnőttek a darts alapjait, ami nagy segítség lehet még azoknak is, akik úgy gondolják, jól megy a játék a számukra. Az egyesület tagjai is részt vesznek az oktatáson! A rendezvény 16 éves kor alatt, illetve nyugdíjas korúak számára ingyenes – bármilyen, (szabadidős) versenyengedéllyel vagy sportegyesületi tagsággal 1.000 Ft, ezek hiányában 1.500 Ft költséggel jár.

Filus Tibor

 

MEGOSZTÁS