Egy magyar fejlesztésű fertőtlenítő eljárást alkalmaztak az elmúlt szombaton a soltvadkerti birkózó teremben. Az eljárással biztosítottak a baktériummentes edzések. Az eljárás idején mi is ott jártunk a birkózóknál, ahol egy nagyon gyors, egyszerű folyamatnak lehettünk a részesei.

-Hirdetés-

Az egyedülálló higiéniai rendszernek köszönhetően egyszerre biztosított a megelőzés és a védelem. Naponta számtalanszor kerülünk olyan élethelyzetbe, hogy potenciális fertőzési lehetőséget magába rejtő felületekkel kerülünk kapcsolatba. A tömegközlekedési eszközök, vagy nyilvános mosdók használata jó példák erre, de a különböző közegészségügyi intézmények, esetleg iskolák, óvodák is jelentős veszélyforrást jelenthetnek ebből a szempontból. A jelenlegi vegyszeres megoldásokkal ezeken a helyeken jó eredményeket lehet elérni, ám ezek nem jelentenek tartós megoldást. A Nano Hungary Service Kft. által kínált speciális nanobevonat előnyösen használható minden olyan területen, ahol napi rendszerességgel végzett fertőtlenítési és tisztítási eljárás szükséges, mint pl. mosdók, öltözők, konyha, műtők, vizsgáló helyiségek, kórtermek, intenzív osztályok, stb.).

Egy eddig Magyarországon egyedülálló technológiának köszönhetően 100%-ban természetes anyagok felhasználásával, kórokozómentes környezetben vehetik igénybe a családok a cég felületkezelési eljárásainak köszönhetően azokat a sportlétesítményeket, ahol fontosak a teljesen kórokozómentes, ugyanakkor kizárólag bio alapanyagokat használó megoldások.

A családok egy dolgot nem akarnak az egyébként is sok megoldandó feladatot adó iskolakezdés idején: vírusfertőzések okozta kellemetlenségek miatt aggódni. A soltvadkerti birkózó teremben a zavartalan tanévkezdést egy új eljárás garantálja mostantól. A Nano Hungary Service Kft. 100%-ban bioanyag-összetételű, 21.századi kutatásokon alapuló felületvédelem kivitelezésére bátran rábízhatjuk magunkat és a család legfiatalabb tagjait is, ha az általuk kezelt sportlétesítményeket látogatjuk. A nanotechnológiának köszönhetően a kisgyermekes családok kórokozóktól védetten vehetik igénybe a sporteszközöket, gyermekjátékokat, így nem kell tartani a fertőzésveszélytől és az allergiás megbetegedéseket kiváltó vegyszerek egészségkárosító hatásaitól sem.
A Nano Hungary Service Kft. számos színvonalas szolgáltatást nyújt a családok (cégek, közösségek, közintézmények és nem utolsósorban sportlétesítmények) számára: biztonságos 21. századi megoldásokat a mindennapokban.

A baktériumokon túl hatásos védelmet nyújt a vírusokkal és gombákkal, ill. azok spóráival szemben is. További előnyös tulajdonsága a bevonatnak, hogy általánosságban az összes szervesanyagot oxidálja, így csökkenti a levegőben található káros illékony anyagok koncentrációját, mérsékli a szerves eredetű szaganyagokat, légtisztító hatású.

A bevonat fotokatalitikus elven működik, azaz gyakorlatilag fény hatására fejti ki hatását. A fotokatalízis egy fény által kiváltott folyamat, mely során a fény gerjeszti a katalizátort, amely hatására olyan reaktív gyökök keletkeznek, melyek képesek oxidálni, azaz lebontani a különböző szerves anyagokat. E tulajdonságaiknak köszönhetően előnyösen alkalmazhatók szennyező anyagok degradációjára, ill. felületek bakteriális fertőtlenítésére, sterilizálására.

Bevonattal kezelhető felületek, tárgyak lehetnek például:

  • Épületek (irodák, várótermek, mellékhelyiségek, közintézmények, termelőegységek, mezőgazdasági létesítmények, iskolák, óvodák, stb.) külső és belső felületei
  • Tömegközlekedési eszközök teljes belső felülete (székek, kapaszkodók, üveg- és műanyag felületek oldalfalak)
  • Frekventált helyeken található berendezési tárgyak, bútorok, eszközök
  • Nagy forgalmú nyilvános helyek, pl. játszóterek, sportlétesítmények, fürdők, hotelek, kollégiumok berendezési tárgyai és felületei

A bevonat tartósságát tekintve akár egy évig megőrzi antibakteriális hatásfokát hagyományos (nem extrém) felhasználások mellett. Hagyományos takarítási eszközökkel nem eltávolítható, így hosszútávon védettséget nyújt a különböző baktérium-, vírus-, és egyéb fertőzésektől. Előnyös tulajdonságainak köszönhetően tartós antibakteriális védelmet nyújt a multirezisztens törzsekkel szemben is, ezáltal csökkenti a járványok kialakulásának az esélyét.

Azok a szülők valóban biztonságban érezhetik csemetéiket, akiknek a gyermekeik a Soltvadkerti Birkózó Szakosztály berkein belül sportolnak. Nem kell tartaniuk attól, hogy bakteriális, gombás, vagy vírusos fertőzéssel tér haza a gyermek egy-egy edzésről. A termen túl az öltözőket, a zuhanyzókat és a mosdó helyiségeket is bevonták ezzel az egyedülálló higiéniai védelmi rendszerrel.

Mostantól valóban igaz a kijelentés, hogy kórokozóktól mentes, egészséges környezetben sportolhat Soltvadkerten a Nano Hungary Service Kft. jövőbe vezető megoldásaival.

MEGOSZTÁS