A tegnapi nap folyamán több helyszínen, különböző programokkal várták az érdeklődőket: a Sárközi tanyán, az Egyesített Szociális Intézmény udvarán.  Szombat délutánra a szabadtéri színpad környéke is megtelt, hisz a főbb események ott kerültek megrendezésre. 
A délelőtt folyamán szántóbemutatóval, csettegő találkozóval várták a Sárközi tanyára látogatókat. A jó hangulatról: Soltvadkert Város Citerazenekara és a Tázlári Citerazenekar gondoskodott. A városi művelődési ház belső udvarában: kézműves foglalkoztatóval és főzőversennyel készültek a szervezők. Az Egyesített Szociális Intézmény udvarában: Óz a csodák csodája előadással, Buborék show-al, majd Vadai Henrietta– interaktív gyermekműsorával várták a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A Szabadtéri színpadi programok, a Hősök terén kerültek megrendezésre. Klasszikus balett, Bodelshauseni Fúvósok , a Búzavirág Asszonykórus, a Kéknefelejcs Népdalkör, a Szlovák Népdalkör és a Dankó Pista Férfikar lépett fel. A délután folyamán: Brazil szamba táncbemutatóval, a Brilli-Art Stúdió Táncsport Egyesület interaktív tánc show-jával kápráztatták  el a nézőközönséget. A zenés táncos bemutatók után: a főzőverseny és a bordal író verseny eredményhirdetése következett.  
A késő délután koncertekkel folytatódott, színpadra lépett: Kurcz Szandi, Tolvaj Reni és az Irie Maffia is. A meseszép tűzijáték idén sem maradhatott el, a hajnalig tartó jó hangulatról pedig Schuller Máté gondoskodott. 

-Hirdetés-

A képek a Sárközi tanyán megrendezett eseményein, a Soltvadkert Motorsport Racing Club autóztatásán, a sárkányrepülősök ingyenes reptetésén, a főzőversenyen, és a koncerteken készültek. Köszönet a légifelvételekért a Ritpolynak!

Fotó:KGy

MEGOSZTÁS