Vasárnap virradóra eleredt az eső… 
De nem szegte kedvét a Nosztalgia zenekarnak, akik egy kistraktor után akasztott leponyvázott pótkocsin ülve húzták a talpalávalót hirdetve, hogy Soltvadkerten az eső ellenére sem áll meg az élet! Meg is lett az eredménye! Gyors átszervezés a Művelődési házba, oda költöztek a szabadtéri nagyszínpadra tervezett előadások. 
Így a délután 2-kor kezdődő mozifilm vetítése elmaradt, megkezdődött helyette a Sarmasági Illegetők Néptánccsoport kezdésével a délutáni műsor, vagyis nem maradt el a Bodelshauseni Fúvósok, az Evangélikus Óvoda gyermekeinek német hagyományőrző műsora és a borlovag avatási ceremónia sem, majd a végén a Búzavirág Asszonykórus éneke.
Kis csúszással, és rövidített útvonallal megtartották a Szüreti felvonulást is – egybeesett a borlovag avatással – amire kisütött a Nap.
Ború a derűre, hogy sajnos a Magna Cum Laude koncert elmaradt, mert az időjárási bizonytalanság miatt így volt ésszerű dönteni, de ígéret van rá, hogy jövőre ott lesznek Soltvadkerten.
Aki tehette, az még elidőzhetett a piactéri vidámparkban, az RCS – Racing Club Soltvadkert – lábhajtású gokart pályáján, vagy a borutcában.

-Hirdetés-

Fotó: KGy

MEGOSZTÁS