Kiskőrös Város Önkormányzata minden évben köszönti a város nyugdíjasait és ez idén sem volt másképp. Október 27-én pénteken, ünnepséget rendezett a város a kiskőrösi időseknek.

-Hirdetés-

A műsort a KEVI Gimnázium tanulói kezdték egy színdarabbal, melyben prezentálták az idősekre vonatkozó lehetséges veszélyforrásokat. A nyugdíjasok rengeteg veszélynek vannak kitéve, melyekre fontos felhívni figyelmüket. A diákok eljátszották, hogyan rabolhatja ki őket bárki akár azzal, hogy egy meg nem történt balesethez kérnek pénzt tőlük.A színdarab szereplői:Vass Olívia, Kovács Karina, Nagy Dorina, Szappanos Tamás, Csővári Bence és Farkas Viktor voltak.

A színdarab után Supka Éva mondott köszöntőt és Domonyi László, Kiskőrös Polgármestere mondott beszédet. Már hagyománnyá vált, hogy minden évben felköszöntik a város legidősebb polgárait. Ez idén is így volt. Balogh Jenőné (Annus néni) pár napja ünnepelte 100. születésnapját, Vrabély Győző 98 éves lett, idén őket ünnepelték. A köszöntések után folytatódott a műsor.

Verset mondott Sandáné Judit, aki szintén nyugdíjasként volt jelen a rendezvényen.

Ezután a SZÓ-LA-M Művészeti Iskola tanítványai adtak elő három kamaradarabot.
A kamara tagjai: Oroszi Péter, Breznyán Gergő, Nemes Dávid, Oroszi Gábor, Kudron Máté, Torgyik Roland, Pelsőci Barnabás, Viczián Norbert és Szentgyörgyi Ábel.

A Gyöngyszem mazsorett csoport is megmutatta tehetségét. Felkészítők: Gubacsi Zsófia és Nagy Nóra voltak.

A délutánt Kothencz Lajos zárta híres mulatósaival.Az ünnepi köszöntő és műsor után a szervezők megvendégelték a szépkorúakat.

Fotók:Sz.Á. 

 

MEGOSZTÁS