A magyar Kézilabda Gyermekbajnokság Fiú U14 3. osztályos Badó László régió B csoportjában játszó Kiskőrösi Kézilabda Sportszervezet Kft csapata is, a kiskőrösi sportcsarnok felújítási munkálatai miatt, Izsákon játssza a hazai mérkőzéseit. Erre 2014. október 28-án, a Városi Sportcsarnok helyett, a nemrég átadott Táncsics Mihály Általános Iskola Sportcsarnokában (Izsák, Kossuth Lajos utca 39.) került sor.

-Hirdetés-

Az ugyanebben a csoportban játszó lajosmizsei KIKI SKFT csapatában, a térségben lévő iskolákkal való együttműködés eredményeképp, az U14-es keret zömét az izsákiak adják. Így a KIKI SKFT IZSÁK mezben játszó csapat számára Izsák valóban hazai pálya. Ez abban is megnyilvánult, hogy lelkes szurkolói gárda biztatta kedvenceiket.

Ezen a versenynapon jól ment az említett csapatoknak, mindkét mérkőzésüket megnyerték. Németh Botond, a Kiskőrösi KS Kft játékosa, meggyőző fölénnyel áll a góllövő lista élén!

Részletes eredmények a honlapon: http://www.keziszovetseg.hu/

Legközelebb, az Izsáki Város Sportcsarnokban, a Kiskőrösi Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesület játssza mérkőzéseit: 2017. november 3-án, pénteken 17 órakor, Leány Serdülő III. osztály Dél-Kelet csoportban a Kisteleki KK, és 2017. november 4-én, szombaton 11 órakor, Női ifjúsági III. osztály Közép csoportban az Óbudai Kézilabda Sportiskola SE ellen.

-fg-

MEGOSZTÁS