2018-ban ünnepli 300. születésnapját Kiskőrös városa. A jeles évforduló alkalmából keresik az emlékév állandó logóját. Kiskőrös Város Önkormányzata azt szeretné, ha a logón valamilyen formában a városalapító Wattay-család címere is megjelenne, emellett a 300-as szám is! A győztes pályamű az emlékév összes rendezvényének és kiadványának kötelező arculati eleme lesz.

-Hirdetés-

A Wattay-család címere:

A pályázat témája: A 300 éves Kiskőrös
Pályázható művészeti ág: Festészet, Grafika

KIK PÁLYÁZHATNAK?
A pályázatra bárki jelentkezhet, előképzettségtől és foglalkozástól függetlenül. A pályázat készülhet egyénileg vagy csapatmunkaként is. A pályázat során kategóriákat nem különböztetnek meg. Egy pályázó (csoport) egy művel pályázhat.

MI A NYEREMÉNY?
A pályaművek között három díjat osztanak ki.
A nyeremények:
1. díj: 100 000 Forint pénzjutalom
2. díj: 50 000 Forint pénzjutalom
3. díj: 30 000 Forint pénzjutalom

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA 
Pályázni és képet feltölteni kizárólag JPG és JPEG formátumú képpel lehet. A képtömörítési minőség 100% ajánlott. A maximális fájl méret 5 Mbyte. A kész pályázatokról készült képeket a  polgarmester@kiskoros.hu e-mail címre várják.

A pályaművek feltöltésének kezdete: 2017. október 30., 00:01
A pályaművek beérkezésének határideje: 2017. december 1., 23:59
A fenti dátum után beérkezett pályaműveket nem tudják befogadni.

A pályamű benyújtásával a pályázó vállalja, hogy a kiírók a művet külön díjazás nélkül felhasználhatják a pályázattal kapcsolatos kommunikációjuk során. A nyertes pályázat egy éven keresztül felhasználásra kerül a város által kiadott összes kommunikációs felületen.

ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS
A beérkezett pályaműveket a zsűri 15 napon belül értékeli. A zsűri döntése ellen fellebbezés nem lehetséges. A pályaművek sorrendjéről a „Kiskőrös 300” emlékbizottság határoz.

EREDMÉNYHIRDETÉS
2017. december 18-án kerül sor a pályázatok eredményhirdetésére. A nyerteseket e-mailen értesítik. A nyertesek maguk gondoskodnak az eredeti pályaművek helyszínre történő szállításáról. Amennyiben a pályaművek között a Bizottságnak nem sikerül érdemben döntést hozni, automatikusan a második helyezett kerül díjazásra.

További információk a lenti elérhetőségeken kérhetőek:
– 06 1 789 40 70
polgarmester@kiskoros.hu
További inspirációért, történelmi áttekintésért érdemes felkeresni a http://kiskoros.hu/kiskoros/tortenelem weboldalt. 

Jó munkát és sok sikert kíván a pályázat kiírója: a „Kiskőrös 300” Emlékbizottság!

MEGOSZTÁS