Ez már a huszonhetedik jótékonysági bál Izsákon, amelyet az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Tanítók Alapítványa az Izsáki Iskoláért szervezett 2017.november 11-én, a mindenkori harmadik osztályos tanulók erdei iskolájának támogatására. A korábbiakhoz képest a helyszín is változott, az Izsáki Sportcsarnok helyett az ősszel átadott új iskolaépület sportcsarnokra. A bálozókat Gera Árpád Zoltánné intézményvezető és dr. Reznerné Viczián Erzsébet alapítványi elnök köszöntötte.

-Hirdetés-

A ’90-es évek stílusát idéző dekoráció és a disco zenéjét szolgáltató DJ Wolff igazi buli hangulatot teremtett. Nagy sikert aratott a harmadik osztályosok nyitótánca, melyet dr. Sőreghyné Muladi Ildikó tanított be a gyerekeknek. A bál hangulatát fokozta a harmadik osztályosok szüleinek közös tánca. Az ízletes vacsorát a Vino étterem szolgálta fel. A jótékony támogatóknak köszönhetően sok értékes tombola nyereményt sorsoltak ki.

Külön köszönet illeti az estet szervező harmadik osztályok élén álló: Erősné Solti Gizella, Fodorné Bálint Éva és Kovács Edina mellett, a harmadik osztályok szüleinek munkáját.

-fg-

MEGOSZTÁS