Az előző heti Kiskőröstől elszenvedett 4-1 arányú vereséget követően az elmúlt hétvégén hazai pályán javíthatott a megyei III. osztályban szereplő Vadkert FC gárdája. A csapat a műfüves labdarúgó pályán fogadta a Kaskantyú együttesét.

-Hirdetés-

Vadkert FC-Kaskantyú FC 4-1 (3-1)

Vadkert FC: Gerstner (Trapp) – Szekér, Galántai, Marton, Gaál, Frank (Móczár), Tamaskó (Engler), Holczimmer (Tasnádi), Balogh A. (Windecker), Gyuricza M. (Vincze), Palakovics. Edző: Gyuricza József.

Kaskantyú FC: Gombár – Molnár, Farkas, Csehi I., Losonczi, Tóth T., Varga J., Győrfi, Hermann, Szabó Sz., Fenyős, Elek. Edző: Virág Tibor.

A mérkőzés elején Holczimmer Tamás és Tamaskó Zoltán góljaival 2-0-ra vezetett a Vadkert FC. Ezt követően egy védelmi hiba után Farkas Dávid szépített (2-1). A gól után kiegyenlíthetett volna a Kaskantyú, de a fiúk nem tudták kihasználni a kínálkozó lehetőséget. Az első félidő végén aztán Holzimmer Tamás büntetőből növelte tovább a hazaiak előnyét (3-1). A 77. percben Engler Antal gólja állította be a 4-1-es végeredményt. A mezőnyjáték alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között, de a hazaiak jobban használták ki a gólszerzési lehetőségeiket.

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS