Egy kislány megsérült csütörtök délután Kiskőrösön az Árpád utcában. Menet közben oldalról nekik hajtott egy Volkswagen miközben az édesapja mellett ült a család Suzuki márkájú autójában. A Suzuki az út menti padkára futott és felborult.

-Hirdetés-

A Suzuki az Árpád utcán haladt, amikor jobbról egy Volkswagen Golf vezetője nekik hajtott oldalról. A Golfon csak kisebb károk keletkeztek, a Suzuki azonban az ütközéstől az útpadkának futott és felborult. A Suzukiban egy férfi és a kislánya utazott, mindketten a saját lábukon szálltak ki a feje tetejére állt gépkocsiból. A Suzuki vezetője nem sérült meg, a kislánya azonban az egyik kezén könnyebben megsérült, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A bekötött biztonsági övnek köszönhető, hogy a Suzukiban utazó családtagok nem sérültek meg komolyabban.

Az elsődleges helyszíni információk szerint feltehetően a Golf vezetője nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon haladó Suzukinak, ezért ütközött neki oldalról. A rendőrség a baleset helyszínelésének az idejére teljes szélességében lezárta az Árpád utcát a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium előtt.

   

MEGOSZTÁS