A sors útjai 2. címmel tartott tegnap délután interaktív előadást Kollár Gyöngyi – a spirituális tanítás mestere – a Kiskőrösi Városi Könyvtár Csevegő klubjában.

-Hirdetés-

Nagyjából a húszas évei végére vagy a harmincas évei közepére, de talán még később is, szinte mindenkiben felvetődik a kérdés, vajon mégis mi az ő sorsa. Mit keres a Földön, mi az ő feladata? A számmisztika segítségével többek között erre is választ kaphattunk Kollár Gyöngyitől tegnap. Születésünk időpontjából nagyon egyszerűen ki tudtuk számítani sorsszámunkat, melynek alapján megtudhattuk, milyen feladattal is érkeztünk a Földre.

Majd megnéztük, hogy mit mutat a tenyerünk. Házasság? Gyerekek? Életfeladataink? Stressz? A válaszokat tenyereink vonalaiból olvastuk ki együtt Gyöngyi útmutatásával.

Gyöngyi meglepetést is hozott nekünk: egy BEMER matracot, melynek jótékony hatásait mindannyian kipróbálhattuk. Ez egy olyan csúcstechnológiás eszköz, mely parányi impulzusokkal helyreállítja a mikrokeringést, ezáltal javítja a szervezet vérellátását és az egész szervezetre hat.

Ha csak ránéztünk Gyöngyire, már mosolyogtunk mi is. Kedves személyiségével, élettörténetével, példamutatásával teljesen lenyűgözött minket. Hálájuk jeléül, virággal köszönték meg a Csevegő klub tagjai Gyöngyinek, hogy elfogadta meghívásukat két alkalommal is, mindezt önzetlenül, szinte a végkimerülésig.

A klubtalálkozóról bizonyára mindenki teljesen feltöltődve tért haza.

Kutyifa Ilona 

MEGOSZTÁS