Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Kiskőrös lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.

-Hirdetés-

A kiskőrösi József A. utcában található iroda megnyitó ünnepségére november 6-án került sor ünnepélyes keretek között. Az eseményen jelen volt a biztosító társaság több vezetője és Domonyi László polgármester is. Az iroda vezetője Bokros Tamás elmondta, hogy napi nyitva tartással várják itt az ügyfeleket, akiknek kiemelkedő szolgáltatásokat kívánnak nyújtani a biztosítások minden szegmensében. Az irodát azzal a gondolattal vezérelve nyitották meg, hogy az itteni ügyfeleket helyben tudják kiszolgálni és személyes kapcsolatban lehessenek velük.

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása[1] szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.

A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse. A Generali több mint 3.100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 240 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára 2017-ben.

Generali Biztosító – Kiskőrös

A legújabb képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a település életének. A társaság fontosnak tartja a helyi igények és élethelyzetek megismerését, hogy ezekre személyre szabott megoldásokat tudjon ajánlani.

  • Több mint 1200 vagyonbiztosítást nyújt a településen és környékén. Az elmúlt időszakban közel 400 kár biztosítási összegét, több mint 30 millió forintot fizettek ki.
  • Közel 1500 gépjárművet is biztosít a Generali a térségben: 2016-ban kgfb és casco keretében több mint 12 millió forintot térített a biztosító.
  • A Generali közel 400 életbiztosítást nyújt a környék lakosainak. E biztosítások körében összesen közel 600 ezer forintot térített.

A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.

[1] 18-59 éves magyar lakosságra reprezentatív Omnibusz-kutatás, 2014. augusztus, NRC Kft.


A GENERALI CSOPORT

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. Az 1831-ben alapított vállalatcsoport több mint
60 országban van jelen, 2016-os teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte több mint 74 ezer alkalmazottat foglalkoztató és közel
55 millió ügyfelet kiszolgáló csoport vezető szerepet tölt be a nyugat-európai piacokon, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. 2017-ben a Generali Csoport is felkerült a Corporate Knights legfenntarthatóbb vállalatait rangsoroló listájára. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét.


Cím: 6200 Kiskőrös, József Attila u. 16.
Nyitva tartás: H-P 8:00-12:00
(igény esetén, telefonos időpont egyeztetést követően ettől eltérő időpontban is)
Képviseletvezető: Bokros Tamás 
Telefonszám: +36-20/205-0855

MEGOSZTÁS