A Polgári Esték elnevezésű programsorozat novemberi előadására a Kiskőrösi Polgári Kör és a Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület társszervezésében került sor 2017. november 21.-én

-Hirdetés-

A meghívott vendég ezúttal Pálfy Margit szabadúszó színművésznő volt, aki Márai Sándor verseiből készült saját önálló estjével örvendeztette meg a helybelieket.

Előadását négy tételbe rendezve tárta a szép számmal megjelent közönség elé. A kiskőrösi Művelődési Központ zsúfolásig megtelt kamaratermében. A tételek között felmerült a művész és az ember vívódása, a honvágy és a hazaszeretet, a szerelem, a halál és végül, de nem utolsó sorban a számvetés témaköre.

A nem mindennapi előadásmóddal fűszerezett est, mély benyomást tett a kiskőrösi hallgatóságra. Ritka, hogy egy ilyen az emberektől kissé távolabb álló stílusú előadással örvendeztetnek meg minket, Kiskőrösieket.

Fotó:K.J.

A szakmai fórum az EFOP-1.3.5-16-2016-00801 projekt keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Kedvezményezett: Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület

MEGOSZTÁS