Az izsáki Vino étterem pincéjében kialakított ZÖREY klubban, 2017 november 25-én, igazi countryt és táncolható rockabillyt játszó, Redneck Roadkill zenekar tartott egy fergeteges hangulatú, sok humorral tarkított bulit!

-Hirdetés-

A countryzene és annak különböző változatai hatalmas népszerűségnek örvendenek a tengerentúlon, ugyanakkor Európában ez a műfaj afféle mostohagyermek. Ennek ellenére akad hazánkban is egy olyan csapat, aki ezt a műfajt nem csak hitelesen játssza el, hanem olyan dalokat írnak, amiket kétségek nélkül a magunkénak is érzük. Ezt képviseli a 2013 novemberében alakult Redneck Roadkill zenekar. Az amerikai The Akademia Music Awards oldal, 2015 decemberében, a Moonshiners’ Base Camp lemezüket, a country kategóriában, a legjobb album-nak megválasztotta. A zenekar tagjai: Besenyei Csaba (Big Fat Chubby) – ének-szájharmonika; Füle Viktor (Vik Flames) – gitár, vokál; Timár Krisztián (Chris) – szólógitár; Cser László (Garcia) – basszusgitár; Gyebnár Tamás (Alfie) – dob.

Az igazi bulis hangulatot az is jelzi, hogy a koncert végén a vendégek szűnni nem akaró tapssal próbálták maradásra bírni a zenekart…

-fg-

MEGOSZTÁS