A Soltvadkerti TE megyei I. osztályban szereplő férfi kézilabda csapata az utóbbi hetekben kezd magára találni. A fiúk a bajnokság 10. fordulójában hazai pályán aratták második győzelmüket.

-Hirdetés-

Ezen a játéknapon a szezon eddigi legjobb játékával nyertek a Kiskunfélegyháza ellen 32-20- ra (17-12): Antal – Kincses 5, Lenthár 1, Opauszki 2, Pálinkás 3, Bakai 8, Gazsó 6. Csere: Vizi J. (k), Farsang 7, Patai, Ürmösi, Zsikla. Edző: Nagy Imre. A csapatnál a mérkőzés előtti utolsó edzésen három játékos bejelentése miatt változások történtek.

Az együttes tagjai közül Nyúl Zoltán, Nyúl Péter és Vida Imre bejelentették, hogy a továbbiakban nem kívánnak az együttesben szerepelni. A három játékosát vesztett gárda azonban nagyon lelkesen és jól játszott a Kiskunfélegyháza ellen.

Már a mérkőzés elején 8-2- r húztak el a hazaiak, majd 16-8- ra is vezettek. Kiváló első félidő után jöhetett a második játékrész, amelyben egy kisebb hullámvölgyet leszámítva a játék minden elemében felülmúlták a vendégeket. Ezen a napon jól működött a védekezés, támadásban pedig helyenként közönségszórakoztató játékkal szereztek gólokat a vadkertiek. A szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtva nyert a csapat, amelyben ezen a napon nem volt gyenge teljesítmény.

Filus Tibor

 

MEGOSZTÁS