November 25-én volt vendége Nógrádi Ádám a Soltvadkerti Omega Gyülekezetnek a Soltvadkerti Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Szabadidő Központ „tükrös” termében tartott összejövetelnek. Erről kérdeztük Szabó Richárdot.

-Hirdetés-

Ádám börtön évei alatt, mikor láttam a médián keresztül, hogy szenved Isten szólt hozzám, és teljes szívvel imádkoztam az ő megtéréséért. Számomra egy ima meghallgatás volt az ő megtérése Istenhez.

Szabadulása után felvettem vele a kapcsolatot és láttam, hogy az ő megtérése egy hiteles megtérés.

Számára a börtön évek utolsó 7 éve volt a meghatározó. Onnantól Isten elkezdett munkálkodni benne. Elkezdte tanítani. Isten szeretete megváltoztatta, és az az ember, aki mindig tudta a “tutit” lerakta az egóját, hogy betöltse azt az elhívást, amire Isten az anyaméhtől fogva már elrendelte.

Ádámot azért kértem fel, hogy tegyen bizonyságot a Soltvadkerti Omega Gyülekezetbe, mert ma a világban rengetegen keresnek megoldást az életükre. Ahogy Ádám is mondta a börtön évei elején (megtérése előtt) ő is még ott is kereste a megoldást az életére. Kereste ezotériában, okkultizmusban, fekete-, fehérmágiában és még sorolhatnám miben, de nem ez a lényeg.

Ádám megismerte Isten szeretetét, és újjászületett keresztyén lett belőle. Őt is egy dolog motiválja, és az pedig az, hogy emberi életek változzanak a borúról derűre. Teljes szívével jött ide is gyermekkora városába, hogy elmondja, hogy Jézus az út, az igazság, az élet, hogy nincs rajta kívül más út.

Én magam, pedig örülök, hogy van imameghallgatás, mert számomra az ő megtérése az az. Jól esett tőle a bátorító szó az alkalom végén mikor már csak mi maradtunk: „Testvér a munka, amiben most benne vagy az még csak a kezdet. Ettől sokkal többre vagytok elhívva.” Ádám Budapesten él, de a kapcsolatot tartjuk, és a testvéri köteléket egyre inkább szorosabbra fogjuk.

Nem utoljára volt közöttünk. Legközelebb január közepén fog jönni a Soltvadkerti Omega Gyülekezetbe, és megkérdezhetnétek, hogy DE MINEK? A válasz egyszerű: Hogy minden reménytelenségben élő ember megtudja, hogy van számára Istentől kimenekedés.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS