Kezdetét vette a 2017/2018-as színházi évad a Kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban. November 29-én este 19 órától ismert színészek a nagy sikerű Miniszter félrelép című filmes produkciót adták elő a Bánfalvy Stúdió közreműködésével. 

-Hirdetés-

Ha valaki lemaradt volna a darabról, itt olvasható röviden: Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója ésfőpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!

Színpadra lépett: Gesztesi Károly, Harmath Imre, Schlanger András, Urmai Gábor, Kiss Ramóna, Bugár Anna, Pintér Gábor, Beleznay Endre, Száraz Dénes, Bánfalvy Ágnes, Gregor Bernadett és Vanya Tímea. 

Bizonyára sokak tetszését elnyerte ez a pompás előadás. 

Fotók:K.J. 

MEGOSZTÁS